Hamamdoeken

Hamamdoeken bedrukt , geborduurd of geweven?

De hamamdoeken die u normaalgesproken tegenkomt zijn geweven. Hamamdoeken weven is de meest gebruikelijke manier om een hamamdoek te voorzien van een dessin.
In sommige gevallen komt u bedrukte hamamdoeken tegen, met deze techniek ben je minder beperkt in het aantal kleuren en kan je met meer detail een ontwerp weergeven.

Hamamdoeken bedrukken.

We kunnen een hamamdoek op 2 manieren bedrukken, namelijk; zeefdruk of all over sublimatie druk. Hamamdoeken voorzien van een zeefdruk doen we veelal op basis van een “voorraad” hamamdoek waar we een traditionele zeefdruk op plaatsen. De afmeting is dan maximaal A3 en de prijs wordt bepaald per kleur en aantal hamamdoeken.

 

Bedrukte hamamdoek

Hamamdoeken inweven.

Hamamdoeken inweven kunnen wij al vanaf 200 stuks, geheel in uw aan te geven kleuren met of zonder fringles. Omdat je geweven hamamdoeken beperkt bent in de mogelijkheden qua kleur en detail kunnen we pas een definitieve prijs afgeven bij ontvangst van het gewenste artwork.
Hamamdoeken die wij inweven zijn standaard 100 x 180 cm maar mocht u opzoek zijn naar een andere afmeting dan kunnen we in overleg bekijken wat mogelijk is.

Hamamdoek borduren.

Hamamdoeken borduren wij vanaf 10 stuks, u heeft dan de keuze uit een van de voorraad hamamdoeken die wij voorzien van een borduring.
Wij adviseren om een borduring te kiezen die niet te groot is.  Dit omdat de borduurprijs bepaald wordt op basis van de afmeting en het aantal steken. Bij een borduring gaat de prijs snel stijgen naar mate de borduring groter wordt.

Geborduurde hamamdoek