Over ons bedrijf in Promotionele artikelen voor Wederverkopers

NoName Textiles is in 1995 gestart met het produceren van custom made textielproducten voor de festival/entertainment branche. In de jaren 90 waren Gabbers erg populair, hiervoor maakten wij vele bomberjassen, trainingspakken, caps etc.

Nadat deze hype zijn einde naderde is NoName Textiles zich gaan specialiseren in badstof producten, hierin hebben we een eigen merk,  Beaulise opgericht.

Doordat de markt continu in beweging is en NoName Textiles ook niet stil zit, is ons productportfolio elk jaar gegroeid. Zo leveren we custom made caps, kleding, tassen etc.

We werken alleen voor wederverkopers en niet voor eindklanten. Wij zijn van mening dat we opdrachten samen moeten behalen, wij hebben de juiste productiefaciliteiten in binnen- en buitenland, om uw klanten te voorzien van het beste promotiemateriaal.

Op deze manier zijn we al jaren succesvol in het custom made produceren van promotionele artikelen, bedrijfskleding en badstof.

Bent u geïnteresseerd in promotionele artikelen, badstof of kleding, vul dan het formulier in. We staan open voor een oriënterend gesprek!