Sokken

Sinds enkele jaren zijn ‘happy socks’ of vergelijkbare sokken niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze sokken hebben ook de promotionele wereld bereikt. We leveren daarom al enige tijd custom made gebreide sokken. U levert het ontwerp aan, wij controleren dit en laten het produceren.

geweven sokken KPN
custom sokken

Vanaf welk aantal kan ik mijn eigen sokken laten maken?

Vanaf 50 paar kunnen wij diverse soorten sokken custom made produceren. Hierbij kunt u denken aan een business sok, casual sok en sport sokken. Andere modellen zoals bijvoorbeeld wieler-, fiets sokken, ski-, of voetbal sokken en vele andere modellen op aanvraag. Let wel op dat wij 50 paar per maat in productie kunnen nemen.

Levertijd en productielocaties

Wij zoeken per aanvraag naar de beste invulling. Dat kan zowel Europa als het Verre Oosten zijn. Alles afhankelijk van aantallen en gewenste levertijden. Echter blijkt uit de laatste ontwikkelingen dat productie in Europa de meeste voordelen heeft. Prijzen zijn goed en levertijden snel. 

DSC_1591 Amnesty sokken_LR
custom geweven sokken lavans

Verpakkings mogelijkheden

De meeste artikelen die wij leveren zijn een geschenk. Wij vinden dat een geschenk een leuke verpakking moet hebben, dat presenteert mooi en je kan het plastic afval verminderen. We gebruiken geen polybags meer.

Qua verpakkingen van sokken zijn er enkele opties. De meest voorkomende is een kopkaart. Ook een doosje, sleeve of bedrukte envelop zijn onder andere mogelijk. Deze kunnen we geheel in de gewenste stijl bedrukken.

Heeft u andere wensen mbt de verpakking dan kunt u dit altijd met ons bespreken. Wij kijken dan samen naar een passend voorstel.