Sokken

Sinds enkele jaren zijn “happy socks”of vergelijkbare sokken niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze sokken hebben ook de promotionele wereld bereikt. We leveren daarom al enige tijd custom made gebreide sokken. U levert het ontwerp aan, wij controleren dit en laten het produceren.

geweven sokken KPN
custom sokken

Vanaf welk aantal kan ik mijn eigen sokken laten gebreide?

 

Vanaf 25 paar kunnen wij dit al uitleveren. Maar vanaf 50st wordt het interessanter. Met name omdat alle vaste kosten over een groter aantal wordt uitgesmeerd en dat men de voorkeur heeft om 50st per maat te produceren. Bij 25 stuks hebben ze meer uitval. 

Levertijd en productielocaties

Wij zoeken per aanvraag naar de beste invulling. Echter blijkt uti de laatste ontwikkelingen dat de productie in Europa de meeste voordelen heeft. Prijzen zijn goed, levertijden snel ( 3-4 weken mogelijk) en makkelijk te bezoeken. Echter bij hele grote aantallen, denk aan 10.000 + kan het interessant zijn om naar het verre oosten uit te wijken. De levertijden gaan dan wel snel naar 14-15 weken.

DSC_1591 Amnesty sokken_LR
custom geweven sokken lavans

Verpakkings mogelijkheden

De meeste artikelen die wij leveren zijn een geschenk. Wij vinden dat een geschenk een leuke verpakking moet hebben, dat presenteert mooi en je kan het plastic afval verminderen. ( we gebruiken dan geen polybags meer)

Qua verpakken van sokken zijn er enkele opties. De meest voorkomend en is een kopkaart of een doosje. Deze kunnen we beide geheel in de gewenste stijl bedrukken.

 

Heeft u andere wensen mbt het verpakken dan kunt u dit altijd melden.