Maatwerk

Door de jarenlange ervaring en contacten met producenten in binnen en buitenland zijn wij in staat om echt maatwerk te leveren. We maken zelden gebruik van standaard kleuren of aanpassingen op bestaande producten. Wij produceren producten geheel in de gewenste pms kleuren, maatvoering, stofsamenstelling en logo posities. Samen komen we tot een onderscheidend en hoogwaardig product waar uw relatie trots op kan zijn.

Bent u op zoek naar een bedrijfskledingpakket dan kunnen wij dit in zijn geheel verzorgen.

Van custom broeken tot high visible doorwerkjassen en van een t-shirt tot sneldrogende polos. Samen maken we er een succes van. Sommige items kunnen we al leveren vanaf 150 stuks!

Bent u op zoek naar een badstof leverancier die u geheel kan ontzorgen? Dan staan we graag voor u klaar. Geweven strandlakens vanaf 100st. bedrukte strandlakens vanaf 25 stuks en badjassen in eigen pms vanaf 100stuks.  Heeft u grotere complexe projecten dan kunnen wij u verschillende mogelijkheden voorstellen mbt productielanden, levertijden en kwaliteiten. Zo kunt u voorbereid naar uw klant!

Naast kleding en badstof leveren we regelmatig promotiemateriaal als maatwerk tassen, notebooks, sokken etc etc. In samenwerking met een van onze agencies in het verre oosten zijn we instaat u optimaal te adviseren en te begeleiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.